Ik ben perfect en zal zegevieren

‘Erger dan dit kan ik me niet voelen’, dacht ik tijdens de lange rit naar Vera Hegeman van Yanini BioGenesis. De dag ervoor had ik twee nogal schokkende mededelingen gehad. Ten eerste dat de best sexy moedervlek, die voor de zekerheid toch maar uit mijn been gesneden was, een kwaaie bitch blijkt. Ten tweede was het huis waar degene waar ik heel veel om geef en ik wonen ontdaan van entiteiten door een mevrouw. Daarna was huisgenoot helaas ook nooit meer lichamelijk nog spiritueel aanwezig en had binnen een dag een relatie met deze schoonmaakster met toverbezem.

Mijn wel degelijk aanwezige spirituele affiniteit was dus nogal verstoord. Maar werk is werk. Nu scheelt het dat Vera, die onder de naam Yanini werkt met BioGenesis en er echt alles van weet, een hartstikke leuk type is. Gewoon met humor, relativeringsvermogen en oprechte belangstelling. Op zich al prima kwaliteiten maar zeker nodig als je werkt met iets dat in principe best ongrijpbaar is. Hoewel ouder dan de huidige beschaving en gebruikmakend van die magie en energie die we allemaal bezitten maar vergeten zijn. Iets wat niets te maken heeft met geloof want de resultaten kan de vinger op worden gelegd. Blijkt.

Ze heeft me, na koffie en een fijn persoonlijk gesprek want ze zag onmiddellijk dat ik absoluut niet goed in mijn beschadigde vel stak, een tweetal sessies gegeven. De algemene BioGenesis fusion sessie en een probleemgerichte. Laatste niet alleen gericht op de huidkanker maar ook op mijn stresshormonen die natuurlijk al een hele tijd compleet ontembaar zijn en mijn algehele persoonlijkheid. Beginnend met de prachtige mantra: ‘Perfection is the natural state and light is triumphant’. Zo is het maar net.

Er gebeurt wat

Er gebeurt nogal wat in mijn lijf. Van warm naar koud terwijl het buiten 31 graden is. Mijn litteken waar de hechtingen nog in zitten klopt en trekt. Overigens is dat laatste over en de volgende dag zag het er prachtig uit. Hartkloppingen heb ik, zonder dat het als hinderlijk of eng overkomt. Steken in mijn hoofd, na de behandeling ook weer weg. Het belangrijkst is dat ik de spanning in mijn lichaam en geest voel stromen in plaats van vastzitten.

Vervolgens mag ik een aantal vragen aan het universum op papier zetten. Nou ja, vragen. Het zijn meer statements als: Ik ben gezond, ik ben gelukkig met mijn levenspartner, ik heb financiële zekerheid, ik ben rustig, geborgen en gelukkig daar waar ik woon. Dit ken ik, dit is me vaker verteld dat op deze manier denken de zaken naar je toetrekt. Maar ik heb echt het gevoel dat de wheels een en ander in werking zetten.

Toeval bestaat niet

Na zorgvuldig afwegen wat mijn behoeftes zijn en welk wheel bij mij past komt de Aqua Blue Progressie naar voren. Vera kijkt nog iets na en het blijkt dat instinctief de goede kleur is uitgekozen. Aqua Blue Progressie staat voor ontwaken en bevordert de intellectuele en mentale ontwikkeling. Nou ben ik natuurlijk hoogst slim maar er is de laatste jaren door manipulatie en indoctrinatie een probleempje ontstaan in de vorm van afbraak van zelfvertrouwen, waar het wheel ook goed voor is. Verder blijkt dat juist huidkanker wordt genoemd bij deze steen.

En ik? Ik voel me beetje bij beetje beter in mijn eigen kracht staan. Mensen merken het ook. Ik doe die steen dus niet meer af.

http://yanini.nl/

https://www.facebook.com/vera.hegeman.

https://www.facebook.com/www.yanini.nl/

https://www.linkedin.com/in/verahegeman

2 thoughts on “BioGenesis; de technologie van het licht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *