Er bestaan diverse foto’s van mij waarin ik topless en uiterst op mijn gemak aan strandgeneugten doe. Ooit was ik zelfs Miss Topless Zandvoort. Je kunt je het nu niet meer voorstellen maar er was een tijd dat je meer opviel met dan zonder bikinibovenstukje. Mits de boel niet op je knieën hing dan. Verder ben ik niet preuts. Klaar. Ik ben wel voor het zo aantrekkelijk mogelijk etaleren van de tieten. Of andere lichaamsdelen die zowel een praktische als aangename functie hebben.
Toen jongste kind een jaar of 3 was kwamen we in contact met de buren. Daar ben ik niet zo van maar ik was toen nog onderdeel van een setje waarvan de andere helft nogal snel ouwe jongens krentenbrood was met deze en gene. Buren deden aan kamperen. Met een tent. En twee kinderen die wat ouder waren dan de mijne. Wij dus op een zonnige zondag richting de camping waar ze bivakkeerden. Mijn hele gezin uiteraard perfect gestyled.
Eenmaal op de familiecamping aangekomen en de koffie genuttigd dook buuf jolig de tent in. ,,Even de poes bijwerken hoor.” Die van mij was altijd al in orde. Buurman had een afgetraind lijf waar ik absoluut de aantrekkelijkheid niet van kon ontdekken. Zijn kop was niets en zijn conversatie al helemaal blijven steken op niveau ‘onderwijzer die niet wijs is’. Maar strandwaarts dus met z’n allen, kids in de bolderkar en gaan. Aan het eind van de strandweg kon je naar links of naar rechts. Links zaten allemaal leuke mensen in leuke strandoutfitjes gezellig te zijn en rechts was iedereen, zag ik dat nou goed, hartstikke bloot. Getverdemme. Gewoon ook in de rij voor de haringkar. Dan lust je toch geen vis meer?
Er werd naar rechts afgebogen alsof dat vanzelfsprekend was. Mooi dat ik echter niet uit de broek ging en mijn ex ook niet en de kids ook niet. Zij wel en hun zoontje en dochter ook. Laatste twee sprak ik verleden jaar nog en die zijn hun trauma’s aan het verwerken. Want niet ieder basisschoolkind wil op de foto met de piep of de voorbips. Nou waren de buren ook nog eens sportief dus binnen de kortste keren werden alle ballen tevoorschijn gehaald. Ik heb nog nooit zo verschrikkelijk gegeneerd naar bungelende tieten en lullen gestaard. Er was absoluut niets erotisch aan. Het was er en het bewoog. En zat in de weg volgens mij want er zijn niet voor niets sportbeha’s en kruisbeschermers uitgevonden. Een sliding op zand, dat moet ofzo als je aan het beachballen bent, leek me ook geen pretje. Helemaal van de kook raakte ik toen het wat frisser werd en er T-shirts werden aangetrokken. Die wel maar nog steeds geen broek.
Het is verder niets geworden met die buurtjes. Ook niet toen buurvrouw, wederom jolig want wat jonger dan ik en dus buiten het stickies tijdperk vallend, een blowtje opstak. Ex- echtgenoot was echter wel onder de indruk. Ik vond weken later, nadat hij had hardgelopen met buuf, zijn zwembroek ongebruikt terwijl hij wel had gezwommen. Terwijl hij hem normaal nooit uit de broek liet hangen.

3 thoughts on “Blootje

  1. “Formeel” is het toch ook niet de bedoeling om erotisch te zijn op het naaktstrand of de naaktcamping? Het is bedoeld om vrij te zijn van knellende kleding en.. laten we wel zijn.. zwembroekjes knellen…

    Misschien is mijn neus niet goed, maar ik heb nooit vis geroken in de buurt van de voorbips.. Maar misschien ben ik ook wel te veel liefhebber..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *