Het staat er echt ~ IngeborgBaumann.com

Hallo Mrs Mevrouw Ingeborg, hoe is het U bent echt een prachtige mooie knappe beeldschone Vrouw. U bent 58, maar ik zou U echt wel 10-15 jaar jonger schatten-geven, en dat meen ik echt. Ik bewonder uw schoonheid.

Kijk, dat zijn nog eens berichten. Zo wil je ze hebben als vrouw.  De foto van de bewonderaar viel in de categorie redelijk. Ik ben natuurlijk nogal verwend door de mannen in mijn omgeving. En als ik de man der mannen in pakweg de Jumbo was tegengekomen had ik ook niet meteen amechtig tussen de kant en klaar eenpersoons maaltijden liggen kwijlen. Ik ben daar maar eerlijk in.  Omdat ik volgens mijn vriendinnen echt op zoek moet naar een serieuze relatie met alles er op en eraan en moet stoppen met gekut in de marge, las ik door.

Mrs Mevrouw Ingeborg, ik heb een vraagje, ik zie dat u ROOKT, en ik ben echt al jaren opzoek naar een strenge sigaret rokende vrouw, die mijn allergrootste wens dat met Sigaretten en volle asbak te maken heeft, eenmalig een keer te vervullen, ALSTUBLIEFT, snik snik, ik denk dat U dat heel leuk zult vinden, en ik zou mezelf zo graag een keer willen bewijzen. Lieve betrouwbare onderdanige serieuze groetjes van ….., dat is mijn roepnaam. 06……

Ik rook. Dat begreep ik nog. De betekenis van de rest van het bericht ontging me volkomen. Ik was die dag nogal aan de tobberige kant. Wat de lieve, betrouwbare en eerlijk naam en telefoonnummer gevende bewonderaar wel klaarspeelde zonder geslachtsdelen mee te sturen was dat ik hikkend van het lachen door mijn kleinschalige behuizing stuiterde. Maar een mens wil toch weten wat er nou bedoeld wordt. Opbellen leek me geen slim idee. Hoewel ik er wel even over heb nagedacht. Terug mailen kon niet volgens die site, vraag me wederom niet waarom.

Dus navraag bij de man der mannen. Die eigenlijk helemaal niet reageerde zoals ik verwachtte. Ik dacht dat hij ook een aanval van pure pret zou krijgen. Maar er schijnt precies te worden bedoeld wat er staat. Zo’n man wil dus, het staat er echt, gebruikt worden als asbak. Qua seksueel gedoe. En neemt ook nog eens het risico dat ik zijn naam en telefoonnummer misbruik, buiten zijn asemmer zijn om. Wat hem eigenlijk vreselijk dapper maakt, met zijn onderdanige inslag. En walgelijk kwetsbaar.

Ik snap dat niet en ik ga dat ook nooit snappen. Dat iemand een fetish heeft die mijn begrip te boven gaat wordt me af en toe uitgelegd. Maar dat heeft toch te maken met de beleving van seks? Waarom in hemelsnaam wordt dat in het dagelijks leven doorgevoerd? En ik heb inmiddels begrepen dat die onderdanigheid heel, heel erg ver kan gaan. Tot in het levensgevaarlijke aan toe. Ook emotioneel. Ik laat graag met me sollen. Maar blijf alsjeblieft van mijn geest af. Het stopwoord is aardbei.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *