Ik ben Sneeuwwitje niet ~ IngeborgBaumann.com

Ik heb het niet zo op mannen onder de 1.85. Hoewel de man der mannen 1 centimeter te kort komt. Qua lengte. Er vallen dus nogal wat heren af sinds ik deze basiswens als criterium uitte. Voor die tijd niet. De vraag hoe lang hij is stel je niet snel. Zeker niet na mijn manifest dat de grootte er niet toe doet. Zo’n man zou nog wat gaan denken. Stel je voor.

Het was dus deze herfst, de man der mannen en ik hadden weer eens een knallende ruzie en in principe geen relatie want hij wordt dood nerveus van dat woord, dat ik maar weer eens een poging deed. Standaard date jurkje aan, zwart, kort en strak dus, en naar een terras. Uiteraard na diverse dodelijk vermoeiende chatsessies. Ik ga niet over een nacht ijs. De normale gang van zaken is dat zo’n middelbare oetlul dan ook ongevraagd foto’s stuurt van dat hij uit de douche komt. Of zo. Dan heb je een aardige kijk op zaken als de al dan niet erecte piemel maar niet op zijn lengte. Die er dus wel toe doet! Hoe kleiner de man des te groter zijn ego. Of zijn auto.

Deze heer was rentenierend. En creatief ofzo. En een fakking dwerg. Wat hij wel kon was lullen, over zichzelf. Aan een stuk door. Al geeuwend doorstond ik het eerste gedeelte van de sessie. Tot het onderwerp kwam op neuken, dat heb je al snel natuurlijk met zo’n jurkje aan. Twintig, ik herhaal twintig, keer zou hij het klaarspelen me al spuitend klaar te laten komen. Want dat kon hij. Ik heb de proef niet op de som genomen. Sneeuwwitje had al zeven dwergen nodig.

Niet lang daarna kwam ik in aanraking met een arts. Ook creatief ofzo. Nou zijn dokters niet allemaal dom en deze man had een paar van mijn blogs gelezen waarin ik zeg dat ik op echte kerels val. Hij smokkelde er dus virtueel een paar centimeter bij. Qua lengte. Zijn niet bestaande borsthaar kon hij er niet bij verzinnen zo snel. Maar hij viel door de mand omdat lengte omgekeerd evenredig is aan ego. Ik kreeg van hem gedichten. Manmanman. Ook weer over veelvoudige orgasmes en wederzijds genot. Ze rijmden wel. Wat op zich niet noodzakelijk is voor een gedicht en nogal rare constructies oplevert. Maar het zou gauw Sinterklaas zijn. En hij had een redelijk hoofd op de foto’s. En stuurde geen foto’s van zijn lul, waarschijnlijk omdat hij ergens had gelezen dat ik daar een gecatalogiseerde collectie van bezit.  Dan denk je als man, ook als dokter, aan het feit dat je ook al als laatste bij gym werd gekozen en zo’n trauma wil je jezelf besparen. Ter compensatie stuurde hij foto’s van zijn auto. Die was enorm, ik ben het merk vergeten. Ik heb verder geen moeite genomen. Mijn jurkje moest naar de stomerij en de man der mannen moest iets vaags doen aan mijn kleine autootje. Ik laat die dwergen even voor wat ze zijn.

 

Ik ben verdomme Sneeuwwitje niet.

Foto: Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen www.rtlnieuws.nl
Foto: Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen www.rtlnieuws.nl

2 thoughts on “Ik ben Sneeuwwitje niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *