Ingeborg datet door: Mijn ideaal de vuile huichelaar ~ IngeborgBaumann.com

Voor de duidelijkheid: de man der mannen is een van de leukste mannen die ik ken maar kan zich niet binden en zit vaak onder zijn steen.  Ik voer dus officieel de status ‘single’. En daar vind ik niet veel aan.  Dat je hem gewoon tegen het lekkere lijf moet lopen en dat dan vanzelf de bliksem inslaat, dat gaat niet gebeuren. Verder ben ik van nature niet echt voorzichtig, ongelooflijk naïef en onbevooroordeeld. Dat is een gevaarlijke combi, niet alleen in het leven maar vooral in de wereld der zoekenden. Dit weekend leverde weer een lekker staaltje van mijn onvermogen om mannen te beoordelen op.

Al een paar maanden benaderde hij me op afwisselend lieve, grappige, wijze en vooral hardnèkkige wijze. Maar ik was nog even bezig met afscheid nemen en zaken voor mezelf op een rijtje krijgen. De aanhouder wint echter en twee weken geleden hadden we een eerste ontmoeting. Hoewel niet het ruige type dat ik prefereer kon hij er mee door en lullen kon hij wel. Vooral over zichzelf maar daar ik me redelijk bloot geef middels deze schrijfsels dacht ik dat hij wel genoeg van mijn perikelen wist. Tweede afspraak was ook prima. Derde zou een weekend beslaan. Dus plus nacht maar die ben ik doorgekomen. Geen details dit keer maar ga er van uit dat de man der mannen een dusdanig stempel heeft gedrukt dat er niets bijzonders is gebeurd.

Leuk gepraat, lekker gegeten, gelachen, fijn de stad in geweest, niet te gek gedaan. Dan ga je op een gegeven moment door zo’n uiterlijk en ijdelheid heen kijken. (Denk hierbij aan een Marco Borsato sjaaltje en een overhemd in patroon van voering witte colbert) Baan in de zorg was ook niet gek. Er was sprake van samen reizen, uitjes, wat doen we met de kerst en lol hebben. Dat zoek ik. De rest komt wel goed denk je dan. Ogen dicht of laten blinddoeken, laatste vind ik trouwens lekker. Beetje snel ging het wel.

Dus toen hij zondagochtend wakker werd met een pesthumeur en zei dat hij zich niet lekker voelde begreep ik dat. En poetste de plaat want dan wil je alleen zijn, als man. Lijkt me. Lief als ik ben appte ik belangstellend of het ging een paar uur later. Dat ging het niet. Ik wist dat hij de volgende ochtend onmeunig vroeg op moest dus maandag appte ik rond 10.00 uur of hij op het werk was of definitief was bezweken aan griep. Ik kreeg als antwoord dat ik hem nooit meer mocht storen als hij met patiënten bezig was. Dat was nieuwe info voor me, daar had hij nooit last van gehad. Eind van de middag appte hij dat hij het benauwd had. Ik dacht nog aan hartritmestoornissen. Begin van de avond vroeg ik hem wat er nu precies aan de hand was en reageer inderdaad nogal verbaasd op zijn reactie. Wat de hel heb ik nou weer verkeerd gedaan, wat is dit? Het ging toch allemaal leuk en zo?

Nog 5 minuten later had hij me geblockt en zat weer vrolijk op de datingsite. Dus dames, pas op voor mannelijke verpleegsters die zich kleden als homo en ook nog creatief zijn. En ik streep weer een categorie af. Wat overblijft zijn verzekeringsagenten en ICT ers. Maar die doen mij dan weer niet graag.

Ingeborg Baumann

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *