Manmanman ~ IngeborgBaumann.com

Ik hou van mannen. Ik hou van hun zware stemmen, van hun piemels en van hun ballen als ze die hebben. Ik ben gek op borsthaar en kan in katzwijm vallen als ze met een halve ochtenderectie uit hun bed rollen om koffie voor me te zetten. Zit daar dan een geroosterd boterhammetje bij dan help ik ze met liefde van hun opsteker af. De manier waarop ze me in mijn nek pakken als ik met ze over straat loop, gedeeltelijk omdat ik struikel over een haar maar ook omdat ze me als hun bezit beschouwen, ik geniet daarvan. ,,Lekker hoertje van me’’, er zijn vast dames die deze woorden als  walgelijk bestempelen. Ik niet. Mits ze me behandelen als de prinses die ik ben.

Ik hou van mannen die in motorkappen hangen, die naar porno kijken zonder dat stiekem te doen en die bij Ikea naar tieten loeren. Dat laatste ben ik dan niet bij want ik kom daar niet. Daar heb ik mijn mannetjes voor. Heb ik duidelijk gemaakt dat ik van testosteronbommen hou?

Dan ga ik even verder. Ik heb een zoon die bij zijn geboorte al te brede schouders had om langs natuurlijke weg ter wereld te komen. Hij piste al krijsend en passant mijn openliggende organen onder en de verpleegsters waren toch allemaal direct verliefd op hem. Ik ook trouwens. Het idee dat er zo’n kerel uit mij kwam. Uiteraard, hij is nu 22, rijdt hij op een Harley, pompt zijn spieren op en bezigt kreten als ‘dood moet ie’, als een man mij verdriet doet. Ik verdenk hem absoluut  van seksistische opmerkingen als hij onder zijn maten is.

Maar het is ook een heer. Een edelman zelfs. Beschermend, respectvol en heel erg lief. Tegenover iedereen, ook en misschien wel juist vrouwen. Als kleuter verzamelde hij de mooiste steentjes voor zijn vriendinnetje en zijn eerste echte meisje zal nooit meer iemand vinden die precies weet wat voor parfum of tas er onmisbaar is voor een vrouw. Die stoer een lingeriezaak inloopt, alle verkoopsters om zijn vinger windt en het mooiste, sexy maar toch draagbare setje uitzoekt. Zo heb ik hem niet opgevoed, dat heeft hij van nature, plus een enorme dosis mannelijke hormonen. Hij zal nooit een vrouw naaien.

De mannen die debiel en op niets af haantjes gedrag vertonen doen dat niet omdat ze een overload aan testosteron hebben. Die doen dat omdat ze bange mietjes zijn. Angstig om overschreeuwd en onder de voet gelopen te worden. Bang voor vrouwen met een mening. Benauwd dat ze hun positie in de maatschappij verliezen en hun op niets gebaseerde woorden niet gehoord worden. ‘Daar moet een piemel in?’ Is dat een bedreiging dan? Echte mannen vechten graag. Met open vizier en hun broek dicht. Kerels van stavast hebben een mening en strijden voor hun recht. Ook voor het recht van vrouwen, daar houden ze van en die beschermen ze daar waar nodig. Dat doen wij namelijk ook. Wij houden van mannen. Met echte ballen.

Ingeborg Baumann

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *