Masterclass Masturbatie ~ IngeborgBaumann.com

Toch al gauw een kleine week bezig geweest met wat de geschikte kledij zou zijn naar zo’n gelegenheid. Je wilt je toch een beetje leuk presenteren, vooral met een jonger en door de wol geverfd lekkertje die je aan de hand meeneemt. Mijn zorgen bleken voor niets. Als iemand denkt dat de Kamasutra beurs een samenscholing is van erotisch uitziende, zwoel kijkende en aantrekkelijke luitjes kan ik dat bij dezen ontzenuwen. Maar zenuwachtig was ik wel.

Eigenlijk had de rij bij de ingang me al gerust moeten stellen. Hoewel gerust niet het goede woord is want de menigte aanschouwend ontviel mij elk gevoel van opspelende geilheid. Dat zegt wat. Ik denk dat de gemiddelde Huishoudbeurs aantrekkelijker publiek aantrekt. Gelukkig was het licht, eenmaal binnen, gedempt. Ik ben best verlegen, ik ben niet preuts en ik hou van seks dat het gedoe wat konijnen plegen te doen ontstijgt. Dat is een rare combinatie, ik weet het. Verder vind ik ook nog dat er maar een de baas kan zijn tijdens een potje vrijen en die iemand ben ik niet.

De verlegenheid duurde even maar maakte al snel plaats voor plaatsvervangende schaamte. Na twee stands met erotische lingerie waar de gemiddelde bezoekster met de beste wil van de wereld niet in zou passen stuitten we op een opgewonden groep dames. Masterclass Masturbatie. Briljant beginrijm. “Wat voor jou?” vroeg de man der mannen nog. Wilde net antwoorden dat ik zelfbevrediging wel onder de knie had maar het bleek dat het ging om iets anders. Een stuk of twaalf knalroze fallussen werd fanatiek onder handen genomen door eenzelfde aantal dames. Probeer dit vooral niet te visualiseren want dan komt er de rest van de week niets meer van seks in wat voor vorm dan ook terecht.

De apart afgeschermde hoekjes voor swingers en mensen die de aangeschafte spulletjes meteen wilden uitproberen snapte ik, na uitleg, natuurlijk. Ook een peepshow, ik heb het net even gegoogeld want de lieverd had voor mij bedacht dat ik met zichzelf spelende dames niet zo interessant vind, begrijp ik. De erotische show duurde veel te lang. Er is een grens aan het aanschouwen van kronkelende vrouwen met maskers en doorschijnende jurkjes met, ik zweer het, kerstboomlichtjes. Het optreden van de lookalike van Johnny Depp als Jack Sparrow leek op een voorstelling in de Efteling. En God weet dat ik alles wat in de verste verte lijkt op Depp aanbid.

De stands die in mijn ogen een aanvulling zouden kunnen betekenen voor een spannend liefdesleven bleken het minste publiek te trekken. Er heerst blijkbaar ook in die wereld een taboe op het beheersen van de kunst die te maken heeft met vertrouwen, overgave en inleving. Daarentegen gingen er wel heel veel meneren en mevrouwen naar binnen in een ander hok. In alle gradaties van aantrekkelijk en vooral verzorgd zijn. Toen ik vroeg wat zich daar dan afspeelde en het antwoord was dat men zich daar anoniem liet afzuigen was ik definitief de weg kwijt. Niets maar dan ook niets heeft dat te maken met erotiek. Wat me erg blij maakte is dat mijn leermeester en kenner dat met me eens was.

Ingeborg Baumann

1 thought on “Masterclass Masturbatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *