Pleasing my woman ~ IngeborgBaumann.com

‘Ik wil weten wat je favoriete kleur is, wat je het liefst eet en wat je dromen zijn’. Euh, doet dat er toe dan? ‘Ik wil samen oud worden met jou, my dear.’
Nou, ik heb liever nog wat lol voordat ik net zo word als mijn moeder. Maar die vlieger ging ook al niet op want: ‘Ik hou niet van seks met gewoon maar iemand. Ik moet diepe gevoelens hebben voor die ene speciale vrouw, diepgeworteld vertrouwen voordat we overgaan tot de lichamelijke fase. Maar dan zul je de hemel ervaren. I am good in pleasing my woman.  ’En dat in het Engels dan he? Niet helemaal grammaticaal correct maar ik had ze ook aan de lijn gehad die hun moers taal slechter spraken. En vooral schreven. Maar goed, die stuurden ook foto’s van hun piemel, vanuit een rare hoek. Dus wat wilde ik nou?

En George, zo heet hij,  had ook een verschrikkelijk leuk gevoel voor humor. Hij schreef LOL achter bijna elke zin. Dat ik het wist. En groot en sterk en geen alcohol of kunstenaarsfratsen en hartstikke monogaam natuurlijk. Dat zag ik wel aan zijn teksten. En hij hield van reizen en woonde op de Herengracht en hij zat nu even in Engeland voor zijn werk dus had even een 0044 netnummer. Die link naar zijn website, alleen het klikken daar op wekte al vertrouwen. Gewoon wel even hartstikke hoge functie in het Amerikaanse leger. Of veiligheidsdienst of zo. Dus toen het op een nacht onweerde plus een spin bedacht ik dat het aan het voeteneind van mijn slaapbank goed toeven was, en nam ik een levensbepalend besluit. Afgelopen met het rommelen in de marge. Gewoon met George gaan mailen, even wachten tot hij uit Cambridge terug kwam, er was geen actuele oorlog aan de gang daar tenslotte, afspreken in een keurig etablissement en doen waarvoor ik geschapen ben. Om mijn vinger winden, gek maken en niets geen gesodemieter meteen de eerste keer. Daar had ik iemand anders voor tenslotte.

Dat stalken de hele dag was hartstikke lief bedoeld. Ik heb zelf ook aandacht nodig. Zo’n man, ernstig gewond aan het aantal medailles te zien en geestelijk ook door diepe dalen gegaan, moest gekoesterd worden.

Voor de zekerheid toch maar even gevraagd aan mijn vriendje, die verdomme niet jaloers te slaan is, wat hij er van dacht:

‘Nigeriaanse hackers. Heeft hij al om geld gevraagd? Kijk maar wat je doet, ze hebben wel enorme lullen.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *