Een baantje voor een beurt

Aan de heren die ongevraagd en via daartoe niet in het leven zijnde media hun al dan niet erecte pielemuisje sturen ben ik gewend. Met mij trouwens heel veel andere dames, ik hoor niet anders en we zijn vast van plan een prentenboekje uit te brengen. Ooit. We wachten alleen nog even tot de kleinkinderen een zekere leeftijd hebben bereikt. In mijn geval dus rustig blijven sturen, ik heb nog even de tijd want ik heb geen kleinkinderen.

Dan heb je ook meneren die nog niet zo ver zijn, of te oud zijn, of  sukkels zijn, die Facebook en Twitter gebruiken als datingsite. Hartstikke stom natuurlijk. Die zijn gewoon getrouwd, hebben kinderen en zowel vrouw als kids zijn waarschijnlijk handiger dan zij zelf met internet. De kans op betrapt worden al chattend met je hand in je broek is daarbij ook nog eens zeker aanwezig.

Diegenen die me benaderen via Twoo of Badoo, daar weet je van waar het om draait. Nu is het zo dat ik er best van hou en het niet vaak heb. Maar dat heeft een reden, ik kan het niet – meer- met zo maar iemand. Zeker niet als die iemand beweert dat het een door boeddha voorbestemde match made in heaven niet. Of walhalla of wat. Koken kunnen ze tegenwoordig allemaal, likken als Lassie zeggen ze ook te kunnen en er zijn er zelfs die het hebben over tantra. Ik heb dat moeten opzoeken. Overigens was dezelfde meneer hevig beledigd dat ik geen foto van mijn tepels stuurde en weet ik niet zeker of dat laatste wel tantra is. Ik vroeg om een foto van hem met een dildo in zijn kont. Daarvan weet ik absoluut dat het niet verheven is en hij was dan ook best boos. Soms heb ik die buien. Dat ik niet erg beleefd reageer. En anders laat ik het iemand anders voor me doen. Die doet dat als een kerel, wat hij dan ook is.

Ernstiger vind ik het verschijnsel dat men een serieus zakennetwerk als LinkedIn ook gebruikt om me het nest of de boeien in te krijgen. Dat is sneuheid ten top. Dat ze beloven me her en der te introduceren, dat ze heel belangrijk zijn en vast en zeker wat voor me kunnen betekenen. Moet ik wel eerst even langskomen. Of zij bij mij liever.  Moeders vindt het vast niet leuk dat manlief zijn inderhaast aangeschafte zwarte boxer laat zakken in de echtelijke slaapkamer voor een vreemde en uiterst getalenteerde, dat wel, vrouw die op zoek is naar opdrachtgevers. Weiger je dat dan, of raak je überhaupt hogelijk geïrriteerd door het oeverloze geapp, dan zijn de poppen aan het dansen. Dat ik het dan zelf maar moet weten maar dat zij hun handen van me aftrekken. Die handen die ze thuis moeten houden en waarmee ze zichzelf maar aftrekken.

 

1 thought on “Ruilhandel

  1. zeker erg triest dat er mannen zijn die de kwaliteiten van een vrouw door misbruik willen ervaren… en dit alleen voor hun eigen voldoening.
    maar ik weet zeker als trouwe lezer dat je er zonder deze (heren) ook komt .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *