Spuit 11 kan faken ~ IngeborgBaumann.com

Je had het niet in mijn tijd. Of je had het er niet over. Wat misschien maar beter is want uiteindelijk is het een vrij onverkwikkelijk gebeuren. Ik heb het natuurlijk over het zogenaamde spuiten. Als in orgasmes, met de nadruk dus op het meervoud, via de G-Spot. Waardoor er substanties loskomen in het vrouwelijk geslachtsorgaan die normalitair zouden leiden tot de aanschaf van een incontinentiematje. Zeker op mijn leeftijd.

Het is een heel dingetje inmiddels. Onder de mannen dan. En in de damesbladen maar die kletsen gewoon maar een beetje mee en beweren taboes te doorbreken die allang als niet interessant zijn afgedaan. Maar heren, en dan vooral die van mijn leeftijd of iets jonger hebben het er nog al eens over. Met mij. Nog oudere mannen weten waarschijnlijk van niets en wensen dat graag zo te houden en nog jongere dan mijn doelgroep, die al vrij ruim naar beneden is afgerond, weten waarschijnlijk wel van de spot en de spuit maar hebben het er minder over. Want het is, en ik spreek uit ervaring, best wel een overtrokken gedoetje. Zoiets als sushi, bijna niemand lust het niet maar zo goddelijk als men beweert is het nu ook weer niet. Hoewel je kunt blijven eten. Het vult niet echt zeg maar.

Ik krijg zelfs foto’s, buiten de gebruikelijke piemels om, die zouden moeten aantonen dat potentiele minnaars niet alleen van het bestaan van het fenomeen op de hoogte zijn maar de kunst ook kennen in de praktijk. Hoewel de afbeeldingen van vingers in openingen natuurlijk altijd van internet zijn geplukt. Je gaat niet de foto van de vagina van je vorige vriendin met daarin jouw vingers delen met de eerste de beste Twitter of Twoo kennis.

Zo’n G-spot schijnen we allemaal te hebben als vrouw. Er zijn gebruiksaanwijzingen te googlen alwaar dat ding zich bevindt, je kunt er zelf bij in principe. En anders je dildo wel. Mocht je daar behoefte aan hebben. Wat wel grappig is, is dat de oeroude gewoonte om een orgasme te faken, onmogelijk lijkt. Een beetje gehijg en gesteun is niet meer voldoende. Er is bewijs immers he? We zijn net mannen als we zo klaarkomen. Er is geen ontkomen aan. Denken die sukkels. En beloven nog maar eens dat veelvoudig genot in ons verschiet ligt en dat ze daarna nog de energie hebben om de daad alsnog een paar maal te volvoeren.

Ik weet echter, en ik heb niet eens heel veel ervaring zoals de trouwe lezers inmiddels weten, dat we nog altijd te allen tijde, zoals bij toeslaande verveling, de was die nog uit de machine moet of dat die rare puist op zijn rug je plotsklaps tegen gaat staan, ook squirten kunnen simuleren. Iedere boerentrien die al dan niet tijdens zwangerschap afgetrainde, bekkenbodemspieren heeft kan op elk willekeurig moment een stroom vocht op gang brengen. Toegeven, enigszins opgewonden moet je dan wel zijn maar anders was je er natuurlijk helemaal niet aan begonnen. Daar ga ik van uit.

1 thought on “Spuit 11 kan faken

  1. waarom ‘squirten’ fabeltje is: De ejaculatie bij de mijn wordt veroorzaakt door een speciale ( bulbospngiosus) spier die om de plasbuis zit.
    Bij de vrouw zit deze om de mond van de vagina en daarbij is de plasbuis maar een paar cm lang, zit er geen reservoir met voorraad vloeistof dus is squirten biologisch onmogelijk.

    Dus zou al een klier (vestigaal prostaat weefsel) vocht aanmaken (naar wordt verluidt helder van kleur) kan je zelfs met de best bekkenbodemspieren er wellicht hooguit een minimaal straaltje uit kunnen laten druppelen.

    Wat wel mogelijk is dat er zoveel glijvocht wordt aangemaakt dat idd met het samentrekken van de schede er een wat grotere hoeveelheid uit kan komen. Maar deze vloeistof is eerder wit van kleur dan helder en komt niet uit de plasbuis.

    De klassieke prono ‘spuitende’ vrouwen piesen gewoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *