Kracht, moed en wijsheid ~ IngeborgBaumann.com

Elke avond weer feest in het bed met spijlen, handig voor de handboeien, boven. Rond een uur of negen, hij is snel vermoeid en dat kunnen we hem niet kwalijk nemen want het is nogal wat zo’n rooie en een blonde de godganse dag druipend om je heen draaiend, zegt de man der mannen: ,, Kom poesjes, huppetee naar boven.’’ Dat doen we dan, ook al is er net zo’n Bouquetreeks film op tv, hij is de meester tenslotte. We hoeven ons niet om te kleden want uiteraard huppelen we al sinds we uitgeslapen zijn, gedoucht, de striemen verzorgd en de intieme delen ontsmet in een korsetje met naadkousen en een halsband rond. Behalve op zaterdag, dan mogen we wat later naar bed.

Zij, de rooie dus, is de ganse dag druk verder met huishouden, recepten verzamelen en uitproberen en hopen dat hij het lekker vindt. Hij is nogal kritisch. Ik werk ook thuis, op een andere manier maar ik werk best hard. Protesteren of tegen zijn wensen in gaan heeft geen zin, zij probeert dat wel eens. Ik niet, ik mag hem niet eens aankijken. Komt omdat ze wat hoger in de rangorde staat maar dat geeft niet, ik kom er wel. Een kwestie van zoet zijn en heel erg mijn best doen. Vragen mag ik al helemaal niet en ‘stop’ zeggen tegen wat dan ook werkt niet. Dan bedoel ik namelijk het tegenovergestelde. Best ingewikkeld allemaal maar ik vind het lekker zo. Ik hoef niet na te denken, hij regelt alles. En we hebben het goed hoor. We krijgen allebei even veel aandacht. Meestal. En we worden ook wel eens uitgelaten, nooit tegelijk want het mag nou ook weer niet lijken dat hij een pooier is, dat hebben de buren wel eens beweerd namelijk. En dat moet je niet hebben met een uitkering. Dus eigenlijk werk ik als zij in de keuken aan het ploeteren is op zolder. Of zij slaapt en dan mag ik naar beneden. Dat de mensen niet zien dat we met z’n tweeën zijn. Soms komen we wat geld te kort, al dat eten en dat latex en die attributen zijn best duur en hij houdt nogal van auto’s. Van die grote Amerikanen. En natuurlijk moet hij er mooi uit zien, de goede kleertjes van de beste labels aan. Sportschool, zonnebank en dat soort dingen kosten ook nogal wat. Als het zo ver is, meestal rond de tiende van elke maand dan doen we nog erger ons best om wat bij te verdienen. Voor hem. Zelf hebben we niet zo veel nodig. Dan gebruikt zij het bed met de spijlen om mannen die dat leuk vinden vast te binden en te slaan en zo. Zij kan dat wel. Best grappig dat ze dat mag van hem. Ik kan dat niet zo dus ik werk nog wat harder achter mijn computer op zolder of ik probeer wat geld te lenen bij deze of gene.

Op ons knieën de trap op lukt nog net, hoewel we de jongste niet meer zijn en de meester meer dan een decennium met ons scheelt. Wat ook scheelt is dat we elkaar nogal lekker vinden, anders wordt het niets met dat trio. En dat we hem absoluut goddelijk vinden, de man der mannen. Een zwiep met zijn lange donkere haar en we worden week in de knieën en nat tussen de benen. En dan doen we gewoon en laten met ons doen wat hij wil.

 

Afbeelding: lightstargod / Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *